PARTENERI

Parteneri

Sic

VsI Socialiniu inovaciju centras

VsI Socialiniu inovaciju centras (SIC) este o organizație regională privată non-profit care funcționează din 2009. SIC încearcă să creeze, să adopte și să implementeze diverse inițiative sociale inovatoare în domeniul asistenței sociale și al educației non-formale care oferă servicii atât profesioniștilor, voluntari și grupuri dezavantajate și excluse social (tineri inclusiv cu nevoi speciale, șomeri de lungă durată, familii și persoane cu risc, cu dizabilități, migranți etc.). SIC creează și / sau adoptă noi servicii psihosociale pentru grupurile țintă; le oferă informații, consiliere și activități educaționale; inițiază, participă și implementează atât proiecte locale, cât și internaționale în domeniul asistenței sociale și al educației non-formale a grupurilor țintă.

innovation

Innovation Hive

Innovation Hive este o organizație privată non-profit situată în Grecia, specializată în domeniile cercetării și inovării. Acțiunile noastre vizează îmbunătățirea coeziunii economice și sociale a societăților europene, în timp ce obiectivul nostru este să găsim soluții la noile provocări inovatoare, să realizăm creșterea, sustenabilitatea și să maximizăm impactul asupra societății. Filozofia organizației pentru a atinge aceste obiective se bazează pe metodologii de co-creație și o abordare cu spirală cvadruplă.
Angajarea părților interesate din industrie, știință și societate își propune să creeze legături între companii, mediul academic și actorii civici pentru a dezvolta o combinație de cunoștințe, abilități, instrumente, valori și motivație.
Scopul final este de a face diferența în societățile locale și de a reuși la cel mai înalt nivel principiile conceptelor de inovare socială.

Logo-DrawingToHealth_halfsize1

Stichting Drawing to Health

Draw to Health este un ONG care se angajează în bunăstarea tinerilor. Folosesc limbajul vizual pentru a obține informații despre ceea ce îi determină și ce îi oprește. De asemenea, sunt implicați social cu comunitatea. În acest fel, ei ajută persoanele cu probleme de comunicare să le ofere ajutorul de care au nevoie. Misiune si viziune:

– Pentru a ajuta tinerii să câștige loc în societate.
– Să atingi și să inspiri tinerii să facă mai bine.
– Oferiți coaching, instruire și sfaturi.
– Investiți-ne profiturile în lucrătorii de tineret pentru a le oferi posibilitatea de a se dezvolta în continuare.
– Oferiți asistență cu cheltuielile de călătorie, administrare și instruire.

Stando Ltd

STANDO LTD (STANDOUTEDU) este o organizație de cercetare și educație cu sediul în Cipru, dedicată avansării cercetării și inovării. Suntem, în același timp, un centru VET aprobat acreditat de Autoritatea pentru Dezvoltarea Resurselor Umane din Cipru. Punctul forte al întreprinderii noastre constă în primul rând în echipa noastră înalt calificată și în rețeaua sa extinsă de parteneri internaționali. Academicii, cercetătorii și practicienii noștri dinamici și experimentați sunt angajați în implementarea proiectelor cofinanțate la scară largă și colaborează cu organizații din Cipru și din întreaga lume. Participăm activ la planificarea și implementarea proiectelor naționale și internaționale, având ca scop oferirea de soluții inovatoare care să faciliteze dezvoltarea oamenilor și coeziunea societăților

University of Latvia

Universitatea din Letonia (LU) cu 15.000 de studenți, 13 facultăți și peste 20
institutele de cercetare este una dintre cele mai mari universități de cercetare cuprinzătoare din
Statele baltice cu potențial educațional și de cercetare în domeniul umanist, social și natural
științe. Universitatea din Letonia promovează dezvoltarea societății letone
și stat, garantează studenților o oportunitate de a dobândi studii superioare excelente
și abilități profesionale, precum și să urmărească dezvoltarea personală prin științific și
munca creativa. UL acordă o mare atenție dezvoltării internaționale
colaborare și sprijină diferite scheme de mobilitate.

SC PSIHOFORWORLD

„SC Psihoforworld” a fost înființat în aprilie 2016 ca urmare a „Cabinetului individual de psihologie David Anca” înființat în 2012. Schimbarea statutului juridic a fost făcută prin extinderea serviciilor psihologice în cadrul organizației noastre, și anume psihologia muncii și organizaționale, clinică psihologia, psihologia transporturilor, psihologia apărării și patrimoniul cultural ca mijloc de terapie.
De aproximativ cinci ani avem relații de colaborare cu clinici specializate în medicina muncii, atât local, cât și regional. În prezent avem relații de colaborare cu Clinicile de Sănătate „Health Plus” din Braila și Galați.
Am creat proiecte privind patrimoniul cultural „Cultura pentru orașul meu”, care vizează revigorarea și revigorarea tradițiilor locale și a vieții culturale a orașului și regiunii noastre. De asemenea, deoarece avem o vastă experiență în lucrul cu persoanele cu dizabilități, am contribuit la dezvoltarea relațiilor de comunicare și prietenie între elevii cu dizabilități și studenții fără dizabilități. De asemenea, prin participarea Asociației Partidului Romilor Pro-Europa, am implicat copii și tineri romi romi. Unde am contribuit la procesul de integrare socială și incluziune a copiilor și tinerilor cu dizabilități sau alte etnii. Membrii comunității locale au avut ocazia să descopere bogățiile culturale ale minorităților din Braila.

Intrați în legătură

Ne-am bucura sa primim vesti de la tine.