ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Partners

Sic

VsI Socialiniu inovaciju centras

Το VsI Socialiniu inovaciju centras (SIC) είναι ένας ιδωτικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός που λειτουργεί απο το 2009. Ο SIC δημιουργεί, υιοθετεί και υλοποιεί διάφορες καινοτόμες και κοινωνικές πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της άτυπης εκπαίδευσης, παρέχοντας υπηρεσίες σε επαγγελματίες και εθελοντές καθώς και σε κοινωνικά αποκλεισμένες ομάδες και μειονεκτούντες (νέους με ειδικές ανάγκες, μακροχρόνια ανέργους, οικογένειες και άτομα σε ανάγκη,μετανάστες κα.)
Ο SIC δημιουργεί και χρησιμοποιεί κοινωνικά και ψυχολογικά εργαλεία για τις ομάδες στόχευσης, παρέχει πληροφορίες και συμβουλεύει, διοργανώνει εκπαιδευτικές δραστηριότητες, συμμετέχει σε εθνικά και διεθνή έργα στον τομέα της κοινωνικής εργασίας και της εκπαίδευσης των αναφερόμενων ομάδων στόχευσης.

innovation

Innovation Hive

Η Innovation Hive- Κυψέλη Καινοτομίας, είναι ένας ιδιωτικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει ως στόχο τη δημιουργία καινοτομιών σε πολλούς τομείς εφαρμογής με πολλούς εμπλεκόμενους φορείς και ισχυρές συνεργασίες. Το όραμα του οργανισμού είναι να συνδυάσει την κοινωνία των πολιτών με την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, αναπτύσσοντας νέες δεξιότητες, κίνητρα για νέα γνωστικά πεδία και αξίες, δημιουργώντας τις κατάλληλες σχέσεις και συνθήκες.
Η Innovation Hive λειτουργεί μέσα απο κοινωνικές και επιχειρηματικές καινοτομίες δια μέσου της εκπαίδευσης και της επιμόρφωσης με τελικό στόχο την ευαισθητοποίηση των τοπικών κοινωνιών και την καθιέρωση των αρχών της κοινωνικής καινοτομίας

Logo-DrawingToHealth_halfsize1

Stichting Drawing to Health

Η Drawing to Health είναι μια μη κυβερνητική οργάνωση αφοσιωμένη στην ανάπτυξη του βιοτικού επιπέδου των νέων. Χρησιμοποιούν οπτικά μέσα για να αποκτήσουν πληροφορίες σχετικά με το τί εμπνέει και τί αποθαρρύνει τους νέους καθημερινά. Εμπλέκεται επίσης κοινωνικά με την τοπική κοινότητα, βοηθώντας τους νέους σε θέματα επικοινωνίας και δικτύωσης.Η αποστολή και το όραμα της εμπεριέχουν τα παρακάτω στοιχεία:
• Να βοηθήσουν τους νέους να κερδίσει τη θέση που τους αξίζει στην κοινωνία
• Να έρθει σε επαφή και να εμπνεύσει τους νέους να ακμάσουν σε όλους τους τομείς
• Να παρέχουν καθοδήγηση, κατάρτιση και συμβουλευτική
• Να επενδυθούν τα κέρδη σε νέους εργαζομένους
• Να προσφέρουν υποστήριξη με έξοδα μετακίνησης, διαχείρισης και επιμόρφωσης.

Stando Ltd

Ο STANDO LTD (STANDOUTEDU) είναι ένας ερευνητικός και εκπαιδευτικός οργανισμός με έδρα την Κύπρο, με αντικείμενο την έρευνα και την καινοτομία. Πρόκειται για ένα πιστοποιημένο κέντρο κατάρτισης και εκπαίδευσης απο την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της Κύπρου. Η δύναμη της εταιρίας βρίσκεται στην άρτια καταρτισμένη ομάδα και στο εκτενές δίκτυο συνεργατών της ανα τον κόσμο. Οι δυναμικοί και έμπειροι ακαδημαϊκοί και ερευνητές του Οργανισμού καθώς και οι επαγγελματίες του, είναι αφοσιωμένοι στην υλοποίηση μακροσκελών και απαιτητικών έργων σε συνεργασία με άλλους οργανισμούς τόσο απο την Κύπρο όσο και απο το εξωτερικό. Συμμετέχουν ενεργά στον σχεδιασμό και την υλοποίηση κρατικών και διακρατικών έργων, στοχεύοντας στην παροχή καινοτόμων λύσεων που επιτρέπουν την ανάπτυξη των ανθρώπων και προωθούν την κοινωνική συνοχή.

University of Latvia

Το Πανεπιστήμιο Λετονίας (LU) με 15.000 σπουδαστές, 13 τμήματα και περισσότερα απο 20 ερευνητικά ινστιτούτα, είναι ένα απο τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στα κράτη της Βαλτικής, με εκπαιδευτικές και ερευνητικές προοπτικές στις ανθρωπιστικές, κοινωνικές και φυσικές επιστήμες.
Το Πανεπιστήμιο Λετονίας προωθεί την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας και του κράτους, εγγυάται στους σπουδαστές του την ευκαιρία να αποκτήσουν εξελιγμένες γνώσεις και δεξιότητες, καθώς και να επιδιώξουν ανάπτυξη σε προσωπικό επίπεδο μέσω επιστημονικής και δημιουργικής εργασίας. Το Πανεπιστήμιιο της Λετονίας δίνει μεγάλη προσοχή στην ανάπτυξη διεθνών σχέσεων και υποστηρίζει πολλά σχέδια κινητικότητας.


SC PSIHOFORWORLD

 

“SC Psihoforworld” was established in April 2016 as a follow-up to the “Individual Psychology Cabinet David Anca” set up in 2012. The legal status change was made by expanding the psychological services within our organization, namely work and organizational psychology, clinical psychology, transport psychology, defense psychology and cultural heritage as a means of therapy.

For about five years we have collaborative relationships with clinics specialized in occupational medicine, both locally and regionally. Currently we have collaborative relationships with the Health Clinics “Health Plus” in Braila and Galati.

We had create projects on cultural heritage “Culture for my city” aimed to revive and reinvigorate the local traditions and cultural life of our city and region. Also, because we have extensive experience in working with people with disabilities, we have contributed to the development of communication and friendship relationships between students with disabilities and students without disabilities. Also through the participation of the Pro-Europe Roma Party Association, we have involved Roma children and young Roma people. Where we had contributed to the process of social integration and inclusion of children and young people with disabilities or other ethnicities. The members of the local community had the opportunity to discover the cultural riches of the minorities living in Braila.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα θέλαμε πολύ να σας ακούσουμε.