IEȘIRI

Outputs

IO1 - Joint curricula and training programme for soft skills development of young adults with ASD

IO1 - Curriculum comun și program de formare pentru dezvoltarea competențelor ușoare pentru adulții tineri cu TSA (ASD) Scopul programelor comune de învățământ și al programului de formare este de a sprijini educația în aplicarea practică a tutorialelor nou dezvoltate și de a pune teoria în practică.

IO1 va lua educatori printr-un proces pas cu pas de planificare, organizare și furnizare a unui curs de formare eficient. Le va oferi sugestii și linii directoare concrete pentru îmbunătățire cunoștințele și competențele lor, implicându-i simultan într-o discuție de fond asupra diferitelor concepte, teorii și probleme legate de formarea tinerilor adulți cu autismul în abilitățile soft necesare pentru a-i pregăti să intre și să reușească la locul de muncă. Este acolo pentru a ajuta educatorii să aplice activitățile în mod corect și pentru a evita confuzia. Acesta va reuni toate aspectele interdependente ale procesului de învățare, recunoscând importanța situațiilor generale pe care un educator trebuie să le gestioneze în desfășurarea cursului lor de formare și identificând situații și probleme noi care necesită acțiune. Mai precis, IO1 își propune să ofere abordări metodologice inovatoare în profunzime pentru a preda abilități ușoare adulților tineri cu TSA.

IO2 - Soft Skills development online tutorials for individuals with autism

IO2 - Tutorial online de dezvoltare Soft Skills pentru persoane cu autism . În cadrul IO2, consorțiul va elabora procese mixte de predare online sub formă de tutoriale.

Va avea forma de module online (care pot fi descărcate în format pdf), online prelegeri și seminarii web în platforma e-Learning adresate tinerilor adulți cu autism ca mediu virtual de învățare pentru aceștia cu privire la dezvoltarea abilităților ușoare, dar oricine este interesat părțile interesate vor putea accesa și cursurile. Tutorialele vor fi pregătite în mod corespunzător pentru a oferi cursanților opțiunea de a învăța despre abilitățile soft, fără constrângerile curs de instruire tradițional la clasă, care poate fi adesea copleșitor pentru o persoană cu autism.

IO3 - NEWork e-learning platform

IO3 - Platforma e-learning NEWork. Platforma e-Learning va fi instrumentul de învățare al proiectului care va susține toate celelalte IO-uri și va constitui baza de învățare pentru educatori și adulți cu ASD în cadrul Proiect NEwork.

Platforma e-Learning NEWork este un mod inovator de a implica cursanții îndepărtați în procedura de instruire. Mulți oameni doresc să urmeze cursuri de formare, dar pentru din diferite motive pentru care nu pot participa fizic la programele de instruire convenționale. Cursurile de e-learning sunt un mod popular de a oferi acces la cunoștințe pentru acei oameni. Conţinut adecvate pentru platformă vor fi elaborate în principal contribuite de toate rezultatele intelectuale adaptate în funcție de aspectele pedagogice adecvate. Utilizatorii finali vor utiliza web-based calculând mai mult ca oricând, ducând la o nevoie incontestabilă de instrumente care oferă acces la cunoștințe și învățare de aproape oriunde.

Intrați în legătură

Ne-am bucura sa primim vesti de la tine.