UITGANGEN

Outputs

IO1 - Joint curricula and training programme for soft skills development of young adults with ASD

Het doel van de gezamenlijke curricula en trainingsprogramma is om docenten te helpen bij de praktische toepassing van de nieuw ontwikkelde tutorials en om de theorie in de praktijk te brengen.

IO1 zal duren docenten door een stapsgewijs proces van het plannen, organiseren en geven van een effectieve training. Het zal hen concrete suggesties en richtlijnen bieden voor verbetering hun kennis en competenties, terwijl ze tegelijkertijd betrokken worden bij een inhoudelijke discussie over verschillende concepten, theorieën en kwesties die verband houden met het opleiden van jongvolwassenen met autisme in soft skills die nodig zijn om hen voor te bereiden op het betreden en slagen op hun werkplek. Het is er om docenten te helpen de activiteiten op de juiste manier toe te passen en om verwarring te voorkomen. Het brengt alle onderling samenhangende aspecten van het leerproces samen, erkent het belang van algemene situaties waarmee een docent moet omgaan bij het geven van zijn opleiding en identificeert nieuwe situaties en problemen die om actie vragen. Meer in het bijzonder wil IO1 diepgaande, innovatieve methodologische benaderingen bieden om soft skills te leren aan jongvolwassenen met ASS.

IO2 - Soft Skills development online tutorials for individuals with autism

Binnen IO2 zal het consortium blended online leerprocessen uitwerken in de vorm van Tutorials.

Het zal de vorm hebben van onlinemodules (die kunnen worden gedownload in pdf-formaat), online lezingen en webinars in het e-Learning-platform gericht op jonge volwassenen met autisme als een virtuele leeromgeving voor hen over de ontwikkeling van zachte vaardigheden, maar alle geïnteresseerden belanghebbenden hebben ook toegang tot de cursussen. De tutorials zullen op de juiste manier worden voorbereid om leerlingen de mogelijkheid te geven om te leren over soft skills zonder de beperkingen van de traditionele klassikale training, die vaak overweldigend kan zijn voor iemand met autisme.

IO3 - NEWork e-learning platform

Het e-Learning-platform zal het leermiddel van het project zijn dat alle andere IO's ondersteunt en zal de basis vormen voor het leren van leerkrachten en volwassenen met ASS in de kaders van NEwork-project.

Het NEWork e-Learning-platform is een innovatieve manier om leerlingen op afstand te betrekken bij de trainingsprocedure. Veel mensen willen trainingen volgen, maar voor verschillende redenen waarom ze fysiek niet kunnen deelnemen aan conventionele trainingsprogramma’s. E-learningcursussen zijn een populaire manier om die mensen toegang te geven tot kennis. Inhoud geschikt voor het platform zal worden uitgewerkt, voornamelijk bijgedragen door alle intellectuele output, aangepast aan de gepaste pedagogische aspecten. Eindgebruikers maken gebruik van webgebaseerde computergebruik meer dan ooit, wat leidt tot een onbetwistbare behoefte aan tools die toegang bieden tot kennis en leren van bijna overal.

Neem contact met ons op

We zouden graag van je horen.